O nas

Jesteśmy pasjonatami dobrej jakości jedzenia, które podajemy. Uważamy to za najwyższy priorytet naszej działalności. Chociaż nie twierdzimy, że znamy odpowiedź jak robić doskonałe sushi, jesteśmy zobowiązani uczyć się jak najwięcej i podejmując słuszne decyzje wychodzić na wprost oczekiwaniom naszych klientów.

Wielu ludzi, nawet miłośników sushi, zakłada, że ​​sushi to świeże ryby. To nie zawsze jest prawdą i nie zawsze najlepszym rozwiązaniem. Choć większość ryb, które wybieramy jest świeża, niektóre są zamrożone – zwykle zamarznięte w temperaturze poniżej 20 °C lub niższej. Jeśli uważasz, że najlepsza ryba musi być świeża, wiedz, że cały tuńczyk błękitnopłetwy na słynnym rynku Tsukiji w Japonii jest zamarznięty.

To co nas interesuje, gdy wybieramy ryby to ich jakość i nic więcej.

Każda rolka sushi wykonana jest na zamówienie. Nigdy nie przechowujemy ich w lodówkach. W ciągu dnia wykonujemy małe partie wysokiej jakości ryżu, zamiast jednej dużej partii rano. Być może to małe szczegóły, ale dbamy o to, aby twój posiłek po prostu dobrze smakował.

„Japońskie przysłowie mówi, że jeśli masz przyjemne doświadczenie z jedzenia czegoś, czego wcześniej nie próbowałeś, twoje życie zostanie wydłużone o siedemdziesiąt pięć dni.”

Aktualności i Wydarzenia